Om oss

Om oss

VeDi Vanntetting AS holder til i Kviteseid, og er en mesterdrift. de arbeide i hele Telemark. Vår viktigste funksjonen er den renovering av bygninger, samt mugg og fukt løsninger. Vi arbeid innen alle typer bygg og har mer enn 30 års erfaring med mye kompetanse, vi elske store utfordringer. Vår team garanterer profesjonell og forskriftsmessig gjennomføring. Hos oss er alle ansatte skolert gjennom våre egne «Profesjonell tetnings kurs» hvert år. Vi leverer tjenester innenfor mange fagfelt i byggesektor, og uansett hva du trenger hjelp til, vil vi gjøre vårt ytterste for å fikse det. Vi fikser det, når du vil og slik du ønsker det.

Dirk Edling

Daglig leder / Murmester


Dirk har mer enn 30 års yrkeserfaring innen byggebransjen. Han jobbet med vanntetting arbeidene siden 2004. Ved Dirks kunnskaper og ferdigheter, vi kan gi raske og nøyaktige løsninger for våre kunder.

Dirk bestått eksamen som murmester på HWK Düsseldorf.

Dirk står for vårt viktigste mål for selskapet --- den beste løsninger og produktene for våre kunder.


Vera Edling

Kontorleder


Vera er kontorleder, hun er en sertifisert engroshandel og utenrikshandel kontorist.

Vera har nær kontakt med våre kunder for å sikre at kunden alltid blir informert om all nødvendig informasjon.

Hvis du har noen spørsmål eller problemer, er Vera der for deg.

Vi har grunnlagt selskapet,fordi vi mener at mennesker skal føle seg komfortable i sine hjem. Vår team har lang erfaring i byggbransjen og er behjelpelige med gode råd vi bygger både for det private og det profesjonelle markedet vi kan tilby deg konkurransedyktige totalløsninger på de fleste arbeidene. vi hjelpe deg med ulike planløsnings alternativer og med gode råd, basert på vår kunnskap og erfaring. Vårt mål er å gjøre det enklest mulig for deg.

En pris - en kontakt!

Vi gir deg et totaltilbud og tilrettelegger deg arbeidet slik at du slipper å tenke på organisering av ulike håndverkere. Du forholder deg til en pris og en kontakt. Vi garanterer profesjonell og forskriftsmessig gjennomføring. For det materialet vi har med selskapet Köster bygging kjemikalier funnet en utmerket partner som selskapet har mer enn 30 års erfaring.

Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon

Cooke innstillingene på dette nettstedet er satt til "Tillat informasjonskapsler" for å gi den beste surfingopplevelsen. Hvis du bruker dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsel, eller klikk på "Godta", du er enig.

nær